İzleyiciler

Contact : Our address for all requests , proposal and complaints;

kuvvedenfiile@gmail.com

Bu Blogda Ara

11 Nisan 2009 Cumartesi

Temo - Derew & Chants et Musique Kurdes, Kurdish Songs And Music

Temo, Kürt Sanatçı ve Kompositör 1975 yılından bu yana Fransa'da sürgündedir. Fransa'da büyük çabalar ile Kürt Müziğini tanıtmaya çalıştı. Avrupa ve daha başka Ülkelerde konserler verdi. Muziğini geleneksel Kürt stilinde yapan Temo batı müziğinden mümkün olduğunca az etkilenerek müziğini yapmaya çalışır. Muzisyen, beste ve enstrüman konusunda ustaların ustası seviyesine gelmiştir. Kendi kuşağının en iyi müzisyenidir hem Kurdistan'da hemde Avrupada ünlenmiştir.
Chants et Musique Kurdes, Kurdish Songs And Music Albumunu ilk defa burda yayınlayarak Kürtçe Müzik tutkunlarını da sevindireyim dedim, Umarım memnun kalırsınız...

Temo - Derew

Chants et Musique Kurdes, Kurdish Songs And Music

Şifre/Pass: birruyaicinagit

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Tek kelimeyle muhteşem bir albümler emeğin için sonsuz teşekkürler. Özellikle ikinci albümün ilk şarkısı harikaötesi

Adsız dedi ki...

Emeğin için teşekkürler usta. Ya arkadaş ben bu albümü 2 kez indirdim ama ikisindede 7 şarkı indirdi sanırım dosya bozuk tekrar yüklersen çok sevineceğim, SAYGILARIMLA (KURD)

KuvvedenFiile dedi ki...

Dediğiniz üzre albümü indirdim ve kontrol ettim, albüm winrar dosyasından tam olarak çıkıyor. Yani albümde bir sorun yok. Sorun sizin winrardan kaynaklanıyor olabilir.

Kurdish Video dedi ki...

Gerçekten emeğine sağlık. Siteyi bulduğuma çok sevindim. Sayende müzik arşivimde yer alması gereken albümlere ulaşmış oldum..

Adsız dedi ki...

merhabalar bu link çalışmıyor sizden rica etsem alabilirmiyim mail yoluyla vs?

ah_rosso@hotmail.com

teşekkürler